LEI Register lansează gratuit promoția Identificatorului Entității Juridice și introduce un nou serviciu de abonare LEI – FastLEI

FastLEI

Într-o schimbare majoră a industriei LEI, organizațiile vor putea să mențină o precizie mai bună a datelor LEI prin înscrierea la serviciul LEI lunar, inclusiv prin promovarea gratuită a creării LEI inițiale.

Talin, Estonia. 7 mai 2019 – LEI Register, lider în furnizarea și gestionarea identificării entității juridice (LEI), a anunțat astăzi lansarea noului său Identificator al Entității juridice Serviciul FastLEI pentru a introduce avantaje în modelul de business pentru abonamente pentru organizațiile care utilizează LEI. Disponibil pentru prima dată în industria LEI, avantajele abonamentului includ perioade inițiale gratis de creare a LEI, verificări automatizate continue de exactitate a datelor și taxe lunare recurente previzibile.

LEI sunt în mod tradițional valabile timp de un an. Datorită proceselor rare și adesea complexe de reînnoire, multe organizații uită să-și reînnoiască LEI-urile și să le permit în mod neintenționat să devină inactive. Un LEI inactiv provoacă probleme de reglementare și pot opri sau invalida anumite tranzacții în care sunt necesare LEI valabile.

Oferind serviciul de abonament FastLEI , LEI Register emite un LEI și apoi menține o relație lunară, nu anuală, cu organizația. De asemenea, abonamentul implică verificări automate de schimbări ale datelor de identitate, pentru a ajuta organizațiile să-și păstreze LEI corect și la zi. Această schimbare semnificativă a modului în care sunt gestionate LEI va reduce riscul de expirare și va face administrarea LEI mai ușoară pentru companiile de toate dimensiunile.

Toomas Pavelson, Directorul General al LEI Register, a declarat: “Clienții doresc asigurarea că LEI-ul lor este valabil și actualizat, astfel încât să-și poată desfășura afacerea cu ușurință. Oferind FastLEI ca serviciu de abonament, putem oferi verificări mai frecvente ale datelor pentru a ajuta la păstrarea datele actualizate, oferind clienților noștri tranzacții și validări ale LEI mai ușoare și fără informații de identitate organizațională conflictuale”.

Paul Tourret, Responsabil De Dezvoltare Corporativă la Ubisecure al RapidLEI a spus: “Tendința de a cumpăra și de a folosi produse digitale pe bază de abonament a devenit norma în ultimii 10 ani. Majoritatea furnizorilor de servicii digitale s-au mutat la un model care înseamnă costuri lunare previzibile. Cele mai multe companii preferă să știe că LEI-ul lor nu va dispărea cu ușurință dacă cineva din organizația lor va uita reînnoirea anuală și că mențin acuratețea datelor LEI prin monitorizare continuă. Noul serviciu FastLEI de la LEI Register este un model pentru industria LEI și suntem încântați să colaborăm cu aceștia pentru a introduce serviciul pe piață”.

Prin intermediul parteneriatului cu RapidLEI, serviciul de emitere LEI acreditat de Ubisecure, clienții LEI Register beneficiază de procesul său automat de emitere a LEI și LEI API în aceeași sesiune. Combinația dintre automatizare și emitere API simplifică aplicația tradițională pentru LEI de la zile la câteva minute.

Ca parte a lansării promoționale, serviciul de abonament include crearea gratuită a LEI, valabilă până la 60 de zile fără taxă.

FastLEI este disponibil pe fast-lei.com imediat, include până la 60 de zile gratuit. După expirarea perioadei gratuite, clienții care doresc să-și mențină LEI vor fi taxați cu £ 9 pe lună.