CĂUTAREA CODULUI LEI ȘI CERTIFICATUL

FRANCUC S.R.L.

ACTIVE

LEI: 984500D4A8B1DA15FD14

ISSUED
Romania, Ştei, Oraş, Strada PETRILENI, Nr. 2, Ap. 4, 415600
Nume legal
FRANCUC S.R.L.
Înregistrat la
RA000497
Codul de identificare de persoană juridică al autorității de înregistrare
J05/2338/2023
Jurisdicție legală
RO
Categoria persoanei juridice
GENERAL
Codul formei juridice a persoanei juridice
XHN1
Statusul persoanei juridice
ACTIVE

Adrese

Adresa juridică
Strada PETRILENI, Nr. 2, Ap. 4
415600
Ştei, Oraş
RO-BH
RO | Romania
Adresa sediului social
Strada PETRILENI, Nr. 2, Ap. 4
415600
Ştei, Oraş
RO-BH
RO | Romania

Detalii de înregistrare

Data de înregistrare inițială LEI
2023-09-15
Data ultimei actualizări LEI
2023-09-15
Starea înregistrării LEI
ISSUED
Data următoare a reînnoirii LEI
2024-09-15
LOU de management
Ubisecure Oy (RapidLEI)
Surse de validare
FULLY_CORROBORATED
Componente supraordonate
NO_KNOWN_PERSON (A fost raportată excepția componentelor supraordonate directe)
NO_KNOWN_PERSON (A fost raportată excepția componentelor supraordonate finale)
Componente subordonate
Nu sunt disponibile date pentru componentele subordonate
Componente subordonate finale
Nu sunt disponibile date pentru componentele subordonate finale
CONTESTARE LEI
Nimi

Puteți efectua o simplă contestație împotriva datelor LEI sau puteți proceda la reînnoirea completă a datelor LEI.


Procedați la reînnoirea completă a datelor LEI - vom valida datele în raport cu registrele oficiale (de exemplu, Registrul Comertului)

Raise a simple LEI challenge - just tell us what is wrong with the current data in your own words

REÎNNOIEȘTE ACUM
LEI:
Data următoare a reînnoirii LEI:
Codul LEI este gestionat în prezent de [lou_current_name]. Și totuși, îl puteți transfera către partenerul nostru, Ubisecure Oy (RapidLEI).
Contul LEI a expirat și trebuie să efectuați reînnoirea anuală prin procesul de transfer.
LEI dvs. este gestionat de [current_lou]. Sunteți pe cale să transferați LEI sub gestiunea Registrului LEI. Pentru a termina procesul trebuie să transferăm LEI dvs. catre Partenerul nostru LOU, RapidLEI. RapidLEI este un emitent LEI acreditat GLEIF. Vă rugăm să alegeți mai jos între un transfer obișnuit (LEI nu va fi reînoit) sau un transfer cu reînoire LEI.

Care este diferența dintre transferul codului LEI și reînnoirea codului LEI?Reînnoirea codului LEI este o actualizare anuală a datelor de înregistrare referitoare la persoana juridică în baza de date GLEIF. Datele referitoare la persoana juridică trebuie să fie actualizate cel puțin o dată pe an.

Transferul codului LEI reprezintă mutarea codului LEI de la un furnizor de servicii la altul. Codul LEI este transferabil pentru a asigura clientului posibilitatea de a alege între furnizorii de servicii. În cazul în care clientul nu este mulțumit de prețuri, servicii sau de calitatea datelor, acesta poate transfera codul LEI către un alt emitent de coduri LEI (Unitate Operațională Locală). Codul LEI nu se modifică ca urmare a procesului de transfer. Este un proces de tip back-end care nu este vizibil pentru utilizatorii finali. Toate codurile LEI sunt valabile în toate jurisdicțiile. Furnizorii de servicii de investiții nu pot diferenția codurile LEI în funcție de Unitatea Operațională Locală.

Registrul LEI oferă un serviciu de transfer cu reînnoire a codului LEI pentru a asigura cel mai înalt nivel de acuratețe a datelor.
Pentru a continua cu reînnoirea, trebuie mai întâi să transferăm LEI, vă rugăm să utilizați formularul de transfer LEI pentru a continua cu reînnoirea.
"Dragă client, LEI al dvs. este în prezent gestiont de partenerul nostru LOU RapidLEI, dar nu este sub gestionarea noastră ca Agent de Înregistrare. Apreciem interesul dvs. pentru serviciul nostru, dar, din păcate, nu vă putem susține în prezent entitatea. Pentru reînnoirea LEI, vă rugăm să contactați RapidLEI direct la support@rapidlei.com sau vizitați site-ul partenerului dvs. pentru a găsi partenerul local. Muțumim pentru intelegere! Echipa de Asistență pentru Înregistrare LEI "
Stimate client, În prezent aveți un contract valabil încheiat cu noi pentru codul LEI [lei]. Contractul este valabil până la data de [paid_until]. Acest lucru înseamnă că ne vom ocupa de reînnoirile anuale ale codului LEI pentru dumneavoastră până la data de [paid_until]. Puteți verificate datele codului dumneavoastră LEI aici: [leicert_link] Dacă trebuie să vă actualizați detaliile codului dumneavoastră LEI sau dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la [site_email]
Sunteți de acord cu transferul și continuați să reînnoiți LEI cu aceeași aplicație?
Sunteți pe cale să completați cererea de transfer LEI. Ca o confirmare finală, trebuie să ne asigurăm că ați ales transferul LEI fără a reînnoi datele. Ați dori totuși să vă reînnoiți LEI cu transferul?