CĂUTAREA CODULUI LEI ȘI CERTIFICATUL

REÎNNOIEȘTE ACUM

BNP LOGISTICS TWO SRL

ACTIVE

LEI: 5493006G5ZNDPADZ4250

ISSUED
Romania, Bucureşti, Str. ALEXANDRU ŞERBĂNESCU, Nr. 87, PHOENICIA GRAND HOTEL, ETAJ 1, CAMERA 117 ȘI CAMERA 119,
Legal Name
BNP LOGISTICS TWO SRL
Registered At
Trade Register (National Trade Register Office)
Registrul Comertului (Oficiul National al Registrului Comertului)
Romania, Romania
RA000497
Registration Authority Entity ID
J40/2680/2017
Legal Jurisdiction
RO
Entity Legal Form Code
Societate cu răspundere limitată
XHN1
Entity Status
ACTIVE

Addresses

Legal Address
Str. ALEXANDRU ŞERBĂNESCU, Nr. 87, PHOENICIA GRAND HOTEL, ETAJ 1, CAMERA 117 ȘI CAMERA 119
Bucureşti
RO-B
RO | Romania
Headquarters Address
str. Alexandru Serbanescu, nr. 87
Phoenicia Grand Hotel, et.1, camera 117&119
Bucuresti
RO-B
RO | Romania

Registration Details

LEI Initial Registration Date
2019-08-29
LEI Last Update Date
2019-08-29
LEI Registration Status
ISSUED
Data Următoarei reînnoiri LEI:
2020-08-26
Managing LOU
Business Entity Data B.V. (GMEI Utility a service of BED B.V.)
Validation Sources
FULLY_CORROBORATED
Parents
(Ultimate Parent Exception reported)
(Ultimate Parent)
Direct Children
No direct child data available
Ultimate Children
No ultimate child data available
LEI:
Data Următoarei reînnoiri LEI::
LEI al dvs. este gestionat de [current_lou]. Vă rugăm să rețineți că vă putem reînoi LEI doar este sunt gestionat de noi. Pentru a continua reînoirea LEI, trebui să transferăm LEI al dvs. către Partenerul nostru LOU, RapidLEI. RapidLEI este un emitent LEI acreditat GLEIF. Vă rugăm să utilizați formularul de transfer pentru a transfera LEI, apoi noi vă putem ajuta cu reînoirea.
LEI dvs. este gestionat de [current_lou]. Sunteți pe cale să transferați LEI sub gestiunea Registrului LEI. Pentru a termina procesul trebuie să transferăm LEI dvs. catre Partenerul nostru LOU, RapidLEI. RapidLEI este un emitent LEI acreditat GLEIF.Vă rugăm să alegeți mai jos între un transfer obișnuit (LEI nu va fi reînoit) sau un transfer cu reînoire LEI.

Care este diferența dintre transferul codului LEI și reînnoirea codului LEI?Reînnoirea codului LEI este o actualizare anuală a datelor de înregistrare referitoare la persoana juridică în baza de date GLEIF. Datele referitoare la persoana juridică trebuie să fie actualizate cel puțin o dată pe an.

Transferul codului LEI reprezintă mutarea codului LEI de la un furnizor de servicii la altul. Codul LEI este transferabil pentru a asigura clientului posibilitatea de a alege între furnizorii de servicii. În cazul în care clientul nu este mulțumit de prețuri, servicii sau de calitatea datelor, acesta poate transfera codul LEI către un alt emitent de coduri LEI (Unitate Operațională Locală). Codul LEI nu se modifică ca urmare a procesului de transfer. Este un proces de tip back-end care nu este vizibil pentru utilizatorii finali. Toate codurile LEI sunt valabile în toate jurisdicțiile. Furnizorii de servicii de investiții nu pot diferenția codurile LEI în funcție de Unitatea Operațională Locală.

Registrul LEI oferă un serviciu de transfer cu reînnoire a codului LEI pentru a asigura cel mai înalt nivel de acuratețe a datelor.
Pentru a continua cu reînnoirea, trebuie mai întâi să transferăm LEI, vă rugăm să utilizați formularul de transfer LEI pentru a continua cu reînnoirea.
"Dragă client, LEI al dvs. este în prezent gestiont de partenerul nostru LOU RapidLEI, dar nu este sub gestionarea noastră ca Agent de Înregistrare. Apreciem interesul dvs. pentru serviciul nostru, dar, din păcate, nu vă putem susține în prezent entitatea. Pentru reînnoirea LEI, vă rugăm să contactați RapidLEI direct la support@rapidlei.com sau vizitați site-ul partenerului dvs. pentru a găsi partenerul local. Muțumim pentru intelegere! Echipa de Asistență pentru Înregistrare LEI "
Sunteți de acord cu transferul și continuați să reînnoiți LEI cu aceeași aplicație?
Sunteți pe cale să completați cererea de transfer LEI. Ca o confirmare finală, trebuie să ne asigurăm că ați ales transferul LEI fără a reînnoi datele. Ați dori totuși să vă reînnoiți LEI cu transferul?