CĂUTAREA CODULUI LEI ȘI CERTIFICATUL

I.P. GRUP INDTECH SRL

ACTIVE

LEI: 98450039F3DEFC4DF380

ISSUED
Romania, Bucureşti, Strada INTRAREA HORBOTEI, Nr. 1, PARTER, Bloc M1, Scara 3, Ap. 42,
Nume legal
I.P. GRUP INDTECH SRL
Înregistrat la
RA000497
Codul de identificare de persoană juridică al autorității de înregistrare
11220222
Jurisdicție legală
RO
Codul formei juridice a persoanei juridice
XHN1
Statusul persoanei juridice
ACTIVE

Adrese

Adresa juridică
Strada INTRAREA HORBOTEI
Nr. 1
PARTER, Bloc M1, Scara 3, Ap. 42
Bucureşti
RO | Romania
Adresa sediului social
Strada INTRAREA HORBOTEI
Nr. 1
PARTER, Bloc M1, Scara 3, Ap. 42
Bucureşti
RO | Romania

Detalii de înregistrare

Data de înregistrare inițială LEI
2021-11-22
Data ultimei actualizări LEI
2021-11-22
Starea înregistrării LEI
ISSUED
Data următoare a reînnoirii LEI
2022-11-22
LOU de management
Ubisecure Oy (RapidLEI)
Surse de validare
FULLY_CORROBORATED
Componente supraordonate
(A fost raportată excepția componentelor supraordonate finale)
(A fost raportată excepția componentelor supraordonate finale)
Componente subordonate
Nu sunt disponibile date pentru componentele subordonate
Componente subordonate finale
Nu sunt disponibile date pentru componentele subordonate finale
CONTESTARE LEI

You can raise a simple challenge regarding LEI data or proceed with the full LEI data renewal.

Proceed with full LEI data renewal - we will validate the data from the local business registry

Raise a simple LEI challenge - just tell us what is wrong with the current data in your own words

REÎNNOIEȘTE ACUM
LEI:
Data următoare a reînnoirii LEI:
LEI al dvs. este gestionat de [current_lou]. Vă rugăm să rețineți că vă putem reînoi LEI doar este sunt gestionat de noi. Pentru a continua reînoirea LEI, trebui să transferăm LEI al dvs. către Partenerul nostru LOU, RapidLEI. RapidLEI este un emitent LEI acreditat GLEIF. Vă rugăm să utilizați formularul de transfer pentru a transfera LEI, apoi noi vă putem ajuta cu reînoirea.
LEI dvs. este gestionat de [current_lou]. Sunteți pe cale să transferați LEI sub gestiunea Registrului LEI. Pentru a termina procesul trebuie să transferăm LEI dvs. catre Partenerul nostru LOU, RapidLEI. RapidLEI este un emitent LEI acreditat GLEIF.Vă rugăm să alegeți mai jos între un transfer obișnuit (LEI nu va fi reînoit) sau un transfer cu reînoire LEI.

Care este diferența dintre transferul codului LEI și reînnoirea codului LEI?Reînnoirea codului LEI este o actualizare anuală a datelor de înregistrare referitoare la persoana juridică în baza de date GLEIF. Datele referitoare la persoana juridică trebuie să fie actualizate cel puțin o dată pe an.

Transferul codului LEI reprezintă mutarea codului LEI de la un furnizor de servicii la altul. Codul LEI este transferabil pentru a asigura clientului posibilitatea de a alege între furnizorii de servicii. În cazul în care clientul nu este mulțumit de prețuri, servicii sau de calitatea datelor, acesta poate transfera codul LEI către un alt emitent de coduri LEI (Unitate Operațională Locală). Codul LEI nu se modifică ca urmare a procesului de transfer. Este un proces de tip back-end care nu este vizibil pentru utilizatorii finali. Toate codurile LEI sunt valabile în toate jurisdicțiile. Furnizorii de servicii de investiții nu pot diferenția codurile LEI în funcție de Unitatea Operațională Locală.

Registrul LEI oferă un serviciu de transfer cu reînnoire a codului LEI pentru a asigura cel mai înalt nivel de acuratețe a datelor.
Pentru a continua cu reînnoirea, trebuie mai întâi să transferăm LEI, vă rugăm să utilizați formularul de transfer LEI pentru a continua cu reînnoirea.
"Dragă client, LEI al dvs. este în prezent gestiont de partenerul nostru LOU RapidLEI, dar nu este sub gestionarea noastră ca Agent de Înregistrare. Apreciem interesul dvs. pentru serviciul nostru, dar, din păcate, nu vă putem susține în prezent entitatea. Pentru reînnoirea LEI, vă rugăm să contactați RapidLEI direct la support@rapidlei.com sau vizitați site-ul partenerului dvs. pentru a găsi partenerul local. Muțumim pentru intelegere! Echipa de Asistență pentru Înregistrare LEI "
Stimate client, În prezent aveți un contract valabil încheiat cu noi pentru codul LEI [lei]. Contractul este valabil până la data de [paid_until]. Acest lucru înseamnă că ne vom ocupa de reînnoirile anuale ale codului LEI pentru dumneavoastră până la data de [paid_until]. Puteți verificate datele codului dumneavoastră LEI aici: [leicert_link] Dacă trebuie să vă actualizați detaliile codului dumneavoastră LEI sau dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la [site_email]
Sunteți de acord cu transferul și continuați să reînnoiți LEI cu aceeași aplicație?
Sunteți pe cale să completați cererea de transfer LEI. Ca o confirmare finală, trebuie să ne asigurăm că ați ales transferul LEI fără a reînnoi datele. Ați dori totuși să vă reînnoiți LEI cu transferul?