REÎNNOIREA UNUI COD LEI

Procesul de reînnoire LEI este simplu. Doar completați martorul de mai jos și căutați compania dvs. care are nevoie de o reînnoire LEI.

PRIMIȚI CODUL DVS. LEI ÎN DOAR CÂTEVA ORE, NU ZILE! Cea mai rapidă și mai ieftină aplicație pentru un cod LEI din România.
250L 275L
/
1 an 1 an
250L/an 275 L/an
600L 630L
/
3 ani 3 ani
200 L/an 210 L/an
950L 995L
/
5 ani 5 ani
190 L/an 199 L/an
Web Site

Adresa juridică*Notă: În cazul în care data de început a relației filială-societate mamă este ulterioară sfârșitului perioadei contabile, vă rugăm să reveniți la întrebarea „Își consolidează societatea-mamă situațiile financiare/raportul anual?” și să marcați „Nu” ca răspuns.

*Notă: În cazul în care data de început a relației filială-societate mamă este ulterioară sfârșitului perioadei contabile, vă rugăm să reveniți la întrebarea „Își consolidează societatea-mamă situațiile financiare/raportul anual?” și să marcați „Nu” ca răspuns.


Cum se poate reînnoi CODUL LEI?

Procesul de reînnoire a codului LEI este simplu:

  1. Vă rugăm să introduceți codul LEI sau numele companiei în formularul de aplicație.
  2. Formularul va fi completat automat cu datele curente din baza de date GLEIF. Puteți modifica datele dacă acestea au fost modificate în cursul ultimului an.
  3. Trimiteți aplicația.
  4. Ne vom ocupa noi de reînnoire.

Reînnoirea unui cod LEI

Codul LEI trebuie să fie reînnoit anual. Asta înseamnă că un cod LEI emis la 02.01.2018 va trebui să fie reînnoit înainte de 02.01.2019. Dacă termenul limită a trecut, codul dvs. LEI va deveni inactiv până când va fi reînnoit. Acest proces de reînnoire este necesar pentru a asigura că informațiile din baza de date Global LEI Pool sunt relevante și actualizate.


Care este diferența dintre transferul codului LEI și reînnoirea codului LEI?

Reînnoirea codului LEI este o actualizare anuală a datelor de înregistrare referitoare la persoana juridică din baza de date GLEIF. Datele referitoare la persoana juridică trebuie să fie actualizate cel puțin o dată pe an.

Transferul codului LEI reprezintă mutarea codului LEI de la un furnizor de servicii la altul. Codul LEI este transferabil pentru a asigura clientului posibilitatea de a alege între furnizorii de servicii. În cazul în care clientul nu este mulțumit de prețuri, servicii sau de calitatea datelor, acesta poate transfera codul LEI către un alt emitent de coduri LEI (Unitate Operațională Locală). Codul LEI nu se modifică ca urmare a procesului de transfer. Este un proces de tip back-end care nu este vizibil pentru utilizatorii finali. Toate codurile LEI sunt valabile în toate jurisdicțiile. Furnizorii de servicii de investiții nu pot diferenția codurile LEI în funcție de Unitatea Operațională Locală.


Serviciul de reînnoire pentru mai mulți ani.

Știm că reînnoirea unui cod LEI în fiecare an poate fi un proces care consumă mult timp.

Registrul LEI oferă reînnoirea automată a codului LEI pentru o perioadă de 1, 3 sau 5 ani. Oricare ar fi perioada aleasă, veți primi o notificare de la Registrul LEI cu o lună înainte de termenul limită.

În cazul reînnoirii codului LEI pentru mai mulți ani, Registrul LEI va avea responsabilitatea de a vă actualiza datele înainte de fiecare reînnoire folosind registrul oficial al firmelor (de exemplu, Registrul Comertului) și de a vă reînnoi codul LEI în fiecare an. Scopul nostru este ca datele dvs. din baza de date LEI să fie actualizate și exacte.


Codul meu LEI a expirat - pot să-l reînnoiesc sau trebuie să solicit un nou cod LEI?

Nu, nu puteți aplica pentru un cod LEI nou, codul LEI expirat trebuie reînnoit. Odată ce codul LEI a fost atribuit unei anumite persoane juridice, acesta nu poate fi modificat. Codul LEI este un identificator unic și fiecare companie poate avea doar un anumit cod LEI.


Unde pot verifica următoarea dată de reînnoire pentru codul meu LEI?

Puteți verifica următoarea dată de reînnoire a codului LEI pe site-ul nostru, sau vizitând baza de date a GLEIF (Global Legal Entity Identifier Foundation).


Dacă nu mai am nevoie de codul LEI? Ce trebuie să fac?

Vă recomandăm întotdeauna să vă păstrați codul LEI activ. Cu toate acestea, dacă sunteți sigur că nu mai aveți nevoie de cod, este suficient să nu plătiți taxa de reînnoire, iar codul LEI va deveni inactiv. Nu este necesară nicio altă acțiune din partea dvs.


Dacă codul meu LEI a expirat, trebuie să plătesc taxa pentru un cod LEI nou sau taxa pentru reînnoire?

Noi tratăm situația unui cod LEI expirat în mod corect - plătiți doar pentru reînnoire, nu pentru costul unui cod LEI nou. Prețurile noastre sunt transparente - faceți clic aici pentru a vedea prețurile!

LEI:
Data următoare a reînnoirii LEI:
Codul LEI este gestionat în prezent de [lou_current_name]. Și totuși, îl puteți transfera către partenerul nostru, Ubisecure Oy (RapidLEI).
Contul LEI a expirat și trebuie să efectuați reînnoirea anuală prin procesul de transfer.
LEI dvs. este gestionat de [current_lou]. Sunteți pe cale să transferați LEI sub gestiunea Registrului LEI. Pentru a termina procesul trebuie să transferăm LEI dvs. catre Partenerul nostru LOU, RapidLEI. RapidLEI este un emitent LEI acreditat GLEIF. Vă rugăm să alegeți mai jos între un transfer obișnuit (LEI nu va fi reînoit) sau un transfer cu reînoire LEI.

Care este diferența dintre transferul codului LEI și reînnoirea codului LEI?Reînnoirea codului LEI este o actualizare anuală a datelor de înregistrare referitoare la persoana juridică în baza de date GLEIF. Datele referitoare la persoana juridică trebuie să fie actualizate cel puțin o dată pe an.

Transferul codului LEI reprezintă mutarea codului LEI de la un furnizor de servicii la altul. Codul LEI este transferabil pentru a asigura clientului posibilitatea de a alege între furnizorii de servicii. În cazul în care clientul nu este mulțumit de prețuri, servicii sau de calitatea datelor, acesta poate transfera codul LEI către un alt emitent de coduri LEI (Unitate Operațională Locală). Codul LEI nu se modifică ca urmare a procesului de transfer. Este un proces de tip back-end care nu este vizibil pentru utilizatorii finali. Toate codurile LEI sunt valabile în toate jurisdicțiile. Furnizorii de servicii de investiții nu pot diferenția codurile LEI în funcție de Unitatea Operațională Locală.

Registrul LEI oferă un serviciu de transfer cu reînnoire a codului LEI pentru a asigura cel mai înalt nivel de acuratețe a datelor.
Pentru a continua cu reînnoirea, trebuie mai întâi să transferăm LEI, vă rugăm să utilizați formularul de transfer LEI pentru a continua cu reînnoirea.
"Dragă client, LEI al dvs. este în prezent gestiont de partenerul nostru LOU RapidLEI, dar nu este sub gestionarea noastră ca Agent de Înregistrare. Apreciem interesul dvs. pentru serviciul nostru, dar, din păcate, nu vă putem susține în prezent entitatea. Pentru reînnoirea LEI, vă rugăm să contactați RapidLEI direct la [email protected] sau vizitați site-ul partenerului dvs. pentru a găsi partenerul local. Muțumim pentru intelegere! Echipa de Asistență pentru Înregistrare LEI "
Stimate client, În prezent aveți un contract valabil încheiat cu noi pentru codul LEI [lei]. Contractul este valabil până la data de [paid_until]. Acest lucru înseamnă că ne vom ocupa de reînnoirile anuale ale codului LEI pentru dumneavoastră până la data de [paid_until]. Puteți verificate datele codului dumneavoastră LEI aici: [leicert_link] Dacă trebuie să vă actualizați detaliile codului dumneavoastră LEI sau dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la [site_email]
Sunteți de acord cu transferul și continuați să reînnoiți LEI cu aceeași aplicație?
Sunteți pe cale să completați cererea de transfer LEI. Ca o confirmare finală, trebuie să ne asigurăm că ați ales transferul LEI fără a reînnoi datele. Ați dori totuși să vă reînnoiți LEI cu transferul?