TERMINI ȘI CONDIȚII

Termeni și Condiții

1. Pentru a aplica pentru un cod LEI, completați formularul de solicitare, introduceți datele și plătiți serviciul cu cardul de credit sau cu PayPal.
2. Solicitantul este de acord că, la momentul trimiterii formularului, acceptă termenii și condițiile Registrului LEI. Solicitantul conferă toate drepturile necesare Registrului LEI pentru a aplica pentru un cod LEI în numele clientului.
3. Registrul LEI va începe procesul de înregistrare LEI imediat după ce clientul a efectuat plata.
4.Codul LEI va fi emis cât mai curând posibil după efectuarea plății. În majoritatea cazurilor, codul LEI va fi emis în cel mult 24 de ore. În unele cazuri, ar putea dura până la o săptămână.
5. În cazul în care clientul a introdus date insuficiente, Registrul LEI va contacta clientul prin e-mail sau la numărul de telefon oferit de acesta.
6. Achiziția va fi considerată finală dacă datele au fost transmise și plata a fost efectuată.
7. Registrul LEI va avea dreptul de a refuza cererea. În caz de refuz, Registrul LEI va rambursa integral suma plătită de client.

Prețuri și termeni de plată:

1. Prețurile aplicabile sunt afișate pe pagina Listă de prețuri.
2. Registrul LEI nu va percepe nici o taxă clientului pentru gestionarea codului LEI. Clienții vor fi taxați numai pentru solicitarea codului LEI sau pentru reînnoirea codului LEI.
3. Acceptăm plăți prin card bancar și PayPal.
4. Plățile vor fi acceptate în RON.