Ce este LEI-search?

lei-search

Aveți nevoie de Legal Entity Idendifier? Atunci LEI Search ar putea fi cea mai bună soluție pentru dumneavoastră!


Ce este LEI-search?

LEI-search.info oferă cele mai importante informații în ceea ce privește furnizorii de Legal Entity Idendifier. Potențialii clienți pot găsi cu ușurință cel mai potrivit furnizor de coduri LEI pe baza prețului codului LEI, a timpului mediu de procesare a codului LEI, a metodelor de plată sau a limbii site-ului. Tabelul Legal Entity Idendifier se poate sorta după prețul de înregistrare, prețul de reînnoire sau după timpul mediu de procesare.

LEI-search.info a adunat informații valoroase despre furnizorii LEI și pentru o utilizare ușoară, le face disponibile persoanelor interesate de un cod LEI. Căutare LEI vă poate economisi timp și bani!

Vizitați lei-Search.info și veți găsi Furnizorul de Legal Entity Idendifier  potrivit!

Cum să utilizați LEI-Search?

FURNIZORI LEI

Secțiunea web “furnizori LEI” a paginii LEI-search.info direcționează utilizatorul (atunci când faceți clic) la tabelul unui furnizor Legal Entity Idendifier juridică unde puteți să aveți o imagine de ansamblu convenabilă a tuturor furnizorilor de cod LEI care sunt în prezent pe piață. Utilizatorii trebuie să aleagă țara în care și-ar dori să obțină un cod LEI. Apoi, tabelul furnizorilor LEI filtrează toți furnizorii de coduri LEI pentru țara selectată.

Prima coloană a tabelului Legal Entity Idendifier arată numele companiei furnizorului LEI. Făcând clic pe numele companiei, acesta vă va duce automat la site-ul web al furnizorilor. Următoarea coloană afișează limbile paginii web.

Prima categorie după care se poate sorta este a treia coloană și arată timpul mediu de procesare. Făcând clic pe această categorie, vă va arăta rezultatele de la cel mai lent la cel mai rapid și vice-versa. Timp de procesare rapid înseamnă că veți obține codul LEI în mai puțin de 24h, timp mediu este 24h-48h și lent înseamnă mai mult de 48h.

Coloanele 4-7 Arată prețurile Legal Entity Idendifier pentru fiecare companie. Este important de reținut, că prețurile afișate sunt fără TVA. Făcând clic pe categoria dorită puteți vedea cele mai ieftini sau cele mai scumpi furnizori de LEI. Ultima coloană a tabelului prezintă metodele de plată utilizate de furnizori.

ISTRUCȚIUNI și ÎNTREBĂRI FRECVENTE privind LEGAL ENTITY IDENDIFIER

Secțiunea web “linii directoare” a paginii LEI-search.info afișează câteva sfaturi pentru alegerea furnizorului Legal Entity Idendifier. Dacă nu ați cumpărat niciodată un cod LEI și nu știți prea multe despre el, atunci aveți câteva informații importante pentru a-l alege. Dacă aveți încă unele îndoieli cu privire la codul LEI, nu ezitați să contactați LEI Search. Informațiile de contact pot fi găsite din meniul “Contact”.

FAQ înseamnă întrebări frecvente. Acolo puteți găsi cele mai frecvente întrebări despre codul LEI. Verificați întrebările și s-ar putea să găsiți un răspuns la problema dumneavoastră!

CAUTARE LEI

LEI-Search.info oferă, de asemenea, o funcție de căutare LEI (sau funcția Lookup LEI), unde un utilizator poate căuta companii cu coduri LEI active sau să verifice validitatea codului lei.

Pentru a obține rezultate, trebuie să introduceți un cod LEI valid sau un nume de companie în bara de căutare în LEI. Când ați găsit compania puteți vedea mai multe detalii despre acea companie, făcând clic pe numele companiei. Acolo puteți vedea detalii cum ar fi valabilitatea codului LEI, adresa, detaliile de înregistrare și altele.